scooterist's FotoPage

By: scooterist spell

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Mar-2006 13:43 Email | Share | | Bookmark
PERADUAN TEKA KAKI

buat julung2 kalinye beetle wheeler mengadakan peraduan terencat akal "TEKA KAKI" ...idea bodoh spontan ni dtg dr kepala otak bakri....jom teka kaki buruk sape ini...syarat2 penyertaan mudah jek...1st...x bleh teka ini kaki epul...tu jek...ok...goodluck bro...


TEKA KAKI SAPE



Friday, 10-Mar-2006 13:18 Email | Share | | Bookmark
Futsal,bigfoot dan Bakri

 
 
 
View all 11 photos...
Kumbangrawk skang aktif gile bermain futsal dgn team2 futsal tempatan yg lain spt geng Ass Island,Mat despatch,Pizza Hate,team Bank Islam,geng Paya Dalam Wonderes dan beberape team yg koi xtau lg...our current player...mm..yg sokmo main walopun xde asas adelah spt Angah(c),pino,ise,epul,ucuk,aye,pin,jamal,topex dan duan afro....pasukan futsal kumbangrawk yg berkonsep kan Syndrom down telah bejaye menjadi sayur antara team lain...congrat!!!acah jek....so....check our latest futsal pic...fill free to comment....


pic ni xde kene mengena lansung dgn futsal


pino salah gune kuase...name team pun dia taruk name dia...


Thursday, 9-Mar-2006 13:31 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan Snuker Teruna Desa(sayur2 sawit)

antara peserta(sayur) yg bakal berentap
meja snuker yg telah di sahkan selamat oleh Lee Yaacop
peserta feveret sayur
View all 5 photos...
maybe next week kite akan mule kn tounament snook....takat ni da doblas org yg akan menyertai kejohanan ni...kejohanan yg di arange kan oleh ketua kite(x pyh sebut la name dia...bosan) ini merupakan kejohanan yg julung2 kali nye di adakan utk remaja2 kurang upaya....jadual sape lwn sape pun da siap....so..check it out(dgn lagu latar belakang akapela bodoh dr ketua kite sendiri)...

1.alim vs seli


2.angah vs aye


3.ucuk vs along


4.pino vs pin


5. ise vs pendi


6.apit vs epul


yuran penyertaan yg di kenakan adelah sebyk rm3 jek.....rm2 tu utk adiah dan balance lg rm1 tu utk tabung kelab....kejohanan yg menawarkn hadiah tpt pertama chickenpop++air temickey dan nasi grg USA shj utk pemenang tpt kedua bakal menentukan sayur di kalangan sayur2 semua...yeaahhh....just wait n see.....phm x ape koi ckp????bodohhhh!!!



THE PLAYERZ


ini meja snooker


Monday, 6-Mar-2006 14:47 Email | Share | | Bookmark
konvoi ke MMU ScootCom,Melaka -4,5&6

kumpul kt kdai aji
00:00
petronas semantan
00:00
iqbal 7up ice
00:00
View all 14 photos...
konvoi ke scoot com mmu Melaka,sebyk 25biji scoot dr temerloh+mntakab+triang+jerantut telah menyertai konvoi ini....perserta berkumpul kt kdai paka pd pukul 6pm 4mac tersebut..ehh..pembetulan..kedai aji..paka mane ade duit nk buke kdai..mkn nasik ayam dia tau la....setelah semua peserta berkumpul..Pino selaku ketua menyampai kn septh dua kate2 lucah kpd peserta...sebaik shj ucapan selesai...peserta di sajikan dgn aksi bodoh apis kuda dan mcd berlumba yg akhirnye mcd accident....lpas minum dan melantak lebih kurang kul 8pm...kami bertolak ke petronas semantan utk bubuh myk,
....seterusnye memulakan konvoi ke cek point pertama iaitu genting sempah....smpai genting sempah 3jam kemudian(lambat gile babi),rest sejam lebih..mkn+minum kejap jek tp refill myk itam petola mkn mase yg agak lame..
.....kami memulakan perjalanan ke cekpoint seterusnye iaitu serdang utk pick up joelabi...sampai kt stesen komuter serdang..para peserta mula menggelabah coz ade operasi rempit besar2an(rodblok kt hiway...kt upm)...ade beberapa peserta bengap(kalo pino ade..dia termasuk la dlm senarai ni) telah melarikan diri hingga kami terpisah kpd beberapa kumpulan..kumpulan majoriti yg diketuai oleh aye port kt tol serdang....sementara menunggu peserta yg sesat(koi x ingat da sape sesat...x silap koi...li yaacop..poji+rin)..
lebih kurang sejam kemudian kitorg jumpe semula dan trus grak ke hentian nilai...rest jap..minum,bubuh myk...pastu gerak ke next stop...dlm next stop nih ade la plak mamat yg langgor tayar lori pecah..seb baik. x jatuh baii...aku x tipu..seriussss....pastu ade gak yg abis myk kt tgh2 hiway tu....bodoh la bakri tu...
pastu terus ke hentian air keruh...smpai kt sane kul 5.15am..semua da mamai gile babai..da x larat nk trus kn pejalanan...so..ketua konvoi iaitu angah decide utk rest/tido kt hentian air keroh jek...tp ade satu group yg wat kpale sendiri..trus blah dr group otai...tinggallah 20biji jek scoot....baru jek nk tdo...nan selaku tuan rumah dtg menjenguk kami...kacau tul la...tdo terganngu..aku pasrah dgn kehebatan pino...lalu aku termanggu di pelusuk alam....kul 7 da terbangun coz ramai org singgah kt hentian tu...bangun tido...mandi2...sarapan trus gerak ke MMU...
ishhh...esok la koi sambung report nih...ok...penat la...


spastic act at petronas genting sempah 4Mac 2005




ScootC0m MMU 5Mac2005





sesi pornographi kt depan chalet Uncle Don 6Mac 2005




Moh la kite balik ke Temeloh


Wednesday, 1-Mar-2006 13:31 Email | Share | | Bookmark
kumbang rawk.....R.O.K.E.S = rockers...rock wuu

kumbangrawk - mini stadium temerloh
bergambar dgn idola
 
View all 14 photos...
gambo2 bola team pino yg di berinama kumbangRawk...takat ni kumbang rock aktif bermain futsal serta bolasepak...kumbangrawk juge menjadi juara bolasepak 9sebelah di bangau baru2 ini..selain bolsepak dan futsal...kumbangrawk turut mnubuhkan band acapella yg di ketuai oleh tua kutuk x sedar diri iaitu mr pino dan angoh(wehh...aok tu da tua...bawok2 la betobat)...shuwiduwiduppapppaaaa...mcm bodoh jek....manakala mr epul pula telah menubuhkan persekutuan snuker yg di beri nama teruna desa sempena dia duk kt kg baiiiii...sawit laaa....walopun bejaye menubuhkn team snuker...tp beliau tetap sayur...malahan beliau turut sawit....jom layan gambo...
berdiri dr kiri :bdk baju kuning,angah tua,ucuk,anep,pino(ketua scooter/kereta turbo/bisnes2 besar)adam,anak pakndak,duan pizza
separa berdiri dr kiri:ise jahat/nakal
duduk dr kiri:bigfoot,mcd mabuk,abg gr


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net